Naha Tim Pemasaran sareng IT Kedah Bagikeun Tanggung Jawab Kaamanan Siber

Pandemik ningkatkeun kabutuhan pikeun unggal departemén dina hiji organisasi pikeun langkung nengetan cybersecurity. Éta asup akal, bener? Beuki téknologi anu kami anggo dina prosés kami sareng padamelan sadinten-dinten, langkung rentan urang tiasa ngalanggar. Tapi nyoko prakték cybersecurity hadé kudu dimimitian ku tim pamasaran well-versed. Cybersecurity biasana janten perhatian pikeun pamimpin Téknologi Inpormasi (IT), Kapala Petugas Kaamanan Informasi (CISO) sareng Kapala Petugas Téknologi (CTO)