Iklan Asli dina Marketing Eusi: 4 Tip Sareng Trik

Pamasaran kontén aya dimana-mana sareng ayeuna beuki hésé pikeun ngarobah prospek jadi konsumén full-time ayeuna-ayeuna. Usaha khas boro-boro tiasa ngahontal nanaon ku mékanisme promosi mayar, tapi éta tiasa hasil naékkeun kasadaran sareng ngajalankeun pendapatan nganggo iklan pituin. Ieu sanés konsép énggal dina ranah online, tapi seueur teuing mérek tetep gagal ngamangpaatkeunana dugi ka pinuh. Aranjeunna ngalakukeun kasalahan ageung sabab iklan pituin dibuktikeun janten salah sahiji