Suksés di Facebook Marketing Ngagaduhan Pendekatan "Sadaya Sumber Data dina Dek"

Pikeun pemasar, Facebook mangrupikeun gorila 800 pon di rohangan. Pew Research Center nyatakeun yén ampir 80% urang Amérika anu online nganggo Facebook, langkung ti dua kali jumlah anu nganggo Twitter, Instagram, Pinterest atanapi LinkedIn. Pangguna Facebook ogé aktipitas pisan, kalayan langkung ti tilu-suku diantarana ngadatangan situs éta unggal dinten sareng langkung ti satengahna log in sababaraha kali per dinten. Jumlah pangguna Facebook bulanan aktif di dunya aya sakitar 2 milyar. Tapi pikeun pemasar,