Pituduh Gancang Pikeun Nyiptakeun Aturan Gorobag balanja dina Adobe Commerce (Magento)

Nyiptakeun pangalaman balanja anu teu cocog mangrupikeun misi utami pikeun pamilik bisnis e-commerce. Dina ngungudag aliran ajeg konsumén, padagang ngenalkeun rupa-rupa mangpaat balanja, kayaning diskon na promosi, sangkan purchasing malah leuwih satisfying. Salah sahiji cara anu mungkin pikeun ngahontal ieu nyaéta ku nyiptakeun aturan karanjang balanja. Kami geus disusun pituduh pikeun nyieun aturan karanjang balanja di Adobe Commerce (baheulana kawanoh salaku Magento) pikeun mantuan Anjeun nyieun sistem diskon Anjeun.