Psikologi Média Sosial

Psikologi Jaringan Sosial mangrupikeun infographic anu saé anu dibawa ka kami ku tim di psychologydegree.net. Kalebet statistik has anjeun ngeunaan panggunaan média sosial sareng sumebarna kana kahirupan urang. Tapi inpormasi anu saé pisan tiasa dipendakan dina handapeun handapeun gambar, dimana tim janten haté naha urang leres-leres nganggo jaringan sosial. Sareng tebak naon anu aranjeunna mendakan? Tétéla pikeun kaseueuran urang, éta émosional urang

Kunaon Fitur Pilarian sareng Papanggihan Twitter sanés mangrupikeun Parobihan Kaulinan

Twitter parantos ngumumkeun sakumpulan fitur anyar anu ningkatkeun fitur pamilarian sareng pamanggihan. Anjeun ayeuna tiasa milarian sareng anjeun ditingalikeun Tweet, artikel, akun, gambar sareng pidéo anu aya hubunganana. Ieu mangrupikeun parobihan: Koréksi éjahan: Upami anjeun salah éja istilah, Twitter sacara otomatis bakal nembongkeun hasil pikeun pamundut anu anjeun anggo. Saran anu aya hubunganana: Upami anjeun milari topik anu jalma nganggo sababaraha istilah, Twitter bakal masihan bongbolongan anu relevan pikeun istilah anu sami. Hasil sareng nami asli

Kunaon Usaha Anjeun Kedah Sacara Sosial

Béda sareng bentuk pamasaran anu langkung tradisional, pamasaran média sosial sapertos anu tiasa ditampi ku pangusaha leutik sapertos ka Fortune 500 perusahaan. Infographic ieu ngagambarkeun pangaruh média sosial kana bisnis anjeun.