4 Cara Pembelajaran Mesin Nyaéta Ningkatkeun Pamasaran Média Sosial

Kalayan seueur jalmi anu kalibet dina jejaring sosial online unggal dinten, média sosial parantos janten bagian tina strategi marketing pikeun bisnis sagala jinis. Aya 4.388 milyar pangguna internét di dunya di 2019, sareng 79% diantarana mangrupikeun pangguna sosial aktip. Global State of Digital Report Nalika dianggo sacara strategis, pamasaran média sosial tiasa nyumbang kana pendapatan, papacangan, sareng kasadaran perusahaan, tapi ngan saukur dina média sosial sanés hartosna ngagunakeun