Cabut Pilihan: Solusi Ngaktifkeun Data Pamasaran pikeun Salesforce AppExchange

Pentingna pikeun para pemasar pikeun netepkeun perjalanan 1: 1 sareng para nasabah dina skala, gancang, sareng éfisién. Salah sahiji platform pamasaran anu paling sering dianggo pikeun tujuan ieu nyaéta Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawiskeun rupa-rupa kamungkinan sareng ngagabungkeun multifungsi éta sareng kasempetan anu teu pernah aya pikeun para pemasar pikeun nyambung sareng para nasabah dina sababaraha tahapan perjalanan palangganna. The Marketing Cloud bakal, contona, teu ukur ngaktipkeun marketers keur ngartikeun data maranéhanana