SaaS Company Excel dina Kasuksésan Palanggan. Anjeun Tiasa Oge… Sareng Kieu Kumaha

Parangkat lunak sanés ngan ukur mésér; éta hubungan. Nalika éta mekar sareng ngapdet pikeun minuhan tungtutan téknologi énggal, hubungan na tuwuh antara panyadia parangkat lunak sareng pangguna-tungtung-konsumén-salaku siklus mésér anu tetep teras-terasan. Panyadia software-as-a-service (SaaS) sering unggul dina layanan palanggan pikeun salamet sabab nuju kalibet dina siklus mésér anu tetep dina sababaraha cara ti hiji. Palayanan pelanggan anu saé ngabantosan mastikeun kepuasan pelanggan, ngadorong kamekaran ngalangkungan média sosial sareng rujukan kecap-tina-sungut, sareng masihan