Kumaha Periklanan Kontekstual Ngabantosan Urang Pikeun Nyiapkeun Katerangan Cookieless?

Google nembé ngumumkeun yén éta nyangsang rencana na pikeun ngaleungitkeun cookies pihak-katilu dina browser Chrome dugi ka 2023, sataun langkung lami tibatan anu aslina direncanakeun. Nanging, nalika pengumuman éta panginten bakal janten léngkah mundur dina pangperangan pikeun privasi konsumen, industri anu langkung jembar teras neraskeun sareng rencana pikeun ngaleungitkeun panggunaan cookies pihak katilu. Apple ngaluncurkeun parobihan kana IDFA (ID pikeun pangiklan) salaku bagian tina pembaruan ios 14.5 na, anu