Freshworks: Sababaraha Modul Optimisasi Laju Konversi dina Hiji Suite

Dina jaman digital ieu, perangna pikeun rohangan pamasaran parantos robih online. Kalayan langkung seueur jalma online, langganan sareng penjualan parantos ngalih ti rohangan tradisionalna kana anu anyar, digital. Situs wéb kedah aya di buruan anu pangsaéna sareng ngemutan desain situs sareng pangalaman pangguna. Hasilna, situs wéb janten kritis kana pendapatan perusahaan. Kusabab skénario ieu, gampang pikeun ningali kumaha optimasi tingkat konvérsi, atanapi CRO sakumaha anu dipikaterang, parantos janten