Kumaha Kecerdasan Jieunan Ngabantosan Usaha

Kecerdasan Jieunan bersinar pisan dina industri parangkat lunak kalayan kamampuanana. Perusahaan parantos ngamangpaatkeun kapinteran artifisial sabab terus skala sareng mekar. Salami sababaraha taun ka pengker, urang parantos nguping seueur carita kasuksésan ngeunaan kecerdasan buatan. Pas tina efisiensi operasional Amazon dugi ka GE tetep dijalankeun alatna, kecerdasan buatan parantos unggul. Di dunya ayeuna, henteu ngan ukur perusahaan ageung tapi ogé industri skala leutik ogé muncul jumlahna. Ponggawa

Kumaha Blockchain Bakal Suluh Transformasi dina Industri E-Dagang

Sapertos kumaha révolusi e-commerce pencét pantai, janten siap pikeun parobihan anu sanés dina bentuk téknologi blok. Naon waé tantangan dina industri e-commerce, blokchey janji pikeun ngatasi seueur pisan sareng ngajantenkeun bisnis langkung gampang pikeun anu ngajual ogé anu mésér. Kanggo terang kumaha blockchain bakal ngagaduhan manpaat positip pikeun industri e-commerce, kahiji, anjeun kedah terang ngeunaan kaunggulan téknologi blockchain sareng