Ecommerce Global: Otomatis vs Mesin vs Tarjamahan Jalma pikeun Lokalisasi

E-commerce cross border berkembang. Malah ngan 4 taun ka pengker, laporan Nielsen nunjukkeun yén 57% pembeli parantos ngagaleuh ti pangecér luar negeri dina 6 bulan sateuacanna. Dina sababaraha bulan terakhir global COVID-19 parantos mangaruhan pisan kana ritel di panjuru dunya. Balanja bata sareng mortir parantos turun sacara signifikan di Amérika Serikat sareng Inggris, kalayan turunna total pasar ritel di AS taun ayeuna diperkirakeun janten dua kali lipat