Kunaon Penjualan Widang sareng Pamasaran Kedah Tingali Cicih CRM Tradisional

Nalika dunya janten langkung impersonal ku kamekaran téknologi - média sosial, obrolan video, jst. Kasempetan parantos nampilkeun dirina sacara nyata pisan. Konsép anu pernah alami, intuitif sareng eksis lumayan janten pamikiran saatos parantos dialihkeun kana adaptasi anu langkung merenah, langkung mahal. Sacara fisik kéngingkeun payuneun jalma anu anjeun badé ngawangun hubungan. Sigana mah anggapan liar jelas, tapi kanyataanna