Pikeun Tweet atanapi Henteu Tweet

Pitunjuk pamula pikeun mutuskeun naha Twitter pas pikeun strategi digital anjeun Aranjeunna henteu 'kéngingkeun' pangguna na! Saham turun! Éta pabalatak! Éta sakarat! Pemasar - sareng pangguna - parantos seueur keluhan ngeunaan Twitter anyar-anyar ieu. Nanging, ku langkung ti 330 juta pangguna aktip di dunya, platform média sosial sigana bakal hadé. Pamakéan parantos gancang pikeun tilu kuartal berturut-turut, sareng teu aya saingan langsung anu jelas, Twitter bakal aya di sakitar