Kumaha Paké Palanggan Lalampahanna Analytics Pikeun Ngaoptimalkeun Usaha Paménta Generasi Paménta Anjeun

Pikeun ngaoptimalkeun usaha pamasaran generasi paménta anjeun hasil, anjeun peryogi pisibilitas kana unggal léngkah perjalanan konsumén sareng sarana pikeun ngalacak sareng nganalisis data pikeun ngartos naon anu ngamotivasi aranjeunna ayeuna sareng ka hareup. Kumaha anjeun ngalakukeun éta? Untungna, analitik perjalanan pelanggan nyayogikeun wawasan anu penting kana pola tingkah laku pengunjung anjeun sareng karesep sapanjang perjalanan pelanggan. Sawangan ieu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pangalaman palanggan anu ditingkatkeun anu memotivasi pengunjung pikeun ngahontal