Pembina Aplikasi Mobile sareng Platform Wéb Mobile Pikeun Usaha anjeun

Kuring masih sacara umum kaget ku jumlah situs anu henteu acan tiasa ditingali dina alat sélulér - kalebet panerbit anu kacida gedéna. Panilitian Google parantos nunjukkeun yén 50% jalma bakal ninggalkeun halaman wéb upami henteu ramah-sélulér. Éta sanés ngan ukur kasempetan pikeun kéngingkeun sababaraha pamaca tambahan, ngarobih situs anjeun kanggo panggunaan sélulér tiasa ningkatkeun pangalaman pangguna anjeun kumargi anjeun terang yén jalma ayeuna nuju mobile! Kalayan rupa-rupa ageung tina

DeviceRank: Biaya Masang Aplikasi Seluler sareng Panipuan Dursasana

Perusahaan nyéépkeun seueur artos pikeun pangembangan aplikasi sélulér. Dimana waé patok na luhur, panipuan sigana nuturkeun. Numutkeun laporan anyar ti DeviceRank, Mobile App install sareng penipuan Dursasana bakal ngarugikeun pangiklan dugi ka $ 350 juta di 2016 AppsFlyer's State of Mobile App Install & Engagement Fraud didasarkeun kana téknologi DeviceRank ™ perusahaan - solusi pencegahan penipuan munggaran industri pikeun ngaidentipikasi sareng ngaluarkeun panipuan dina tingkat parangkat – sareng nutupan 500 juta

SMS: Kumaha ngaoptimalkeun sareng Ngembang Pesen Téks Anjeun

Sedengkeun saluran sanésna tetep langkung populér, aya hiji saluran komunikasi anu teras-terasan luar biasa tibatan unggal saluran nalika nyetir patalimarga ritel, sumbangan nirlaba, sareng aktipitas langsung. Saluran éta ngirim pesen téks sélulér ngalangkungan SMS. Statistik Pemasaran SMS Pesen téks ngalangkungan SMS gaduh tingkat bacaan 98% 9 tina 10 pesen téks dibuka dina 3 detik saatos nampi 29% jalma anu ditargetkeun milih SMS