5 Tren Top dina Digital Asset Management (DAM) kajadian Di 2021

Pindah kana 2021, aya sababaraha kamajuan anu kajantenan dina industri Digital Asset Management (DAM). Dina taun 2020 urang nyaksian parobihan anu parah dina kabiasaan damel sareng paripolah konsumen kusabab kovid-19. Numutkeun ka Deloitte, jumlah jalma anu damel di bumi dua kali di Switzerland salami pandemi éta. Aya ogé alesan pikeun yakin yén krisis bakal nyababkeun kanaékan permanén dina karya jarak jauh dina skala global. McKinsey ogé ngalaporkeun konsumén ngadorong ka arah hiji