Apple iOS 14: Privasi Data sareng IDFA Armageddon

Dina WWDC taun ayeuna, Apple ngumumkeun panyusutan IOS Users 'Identifier for Advertisers (IDFA) kalayan dileupaskeun ios 14. Tanpa diragukeun, ieu mangrupikeun parobihan pangbadagna dina ékosistem iklan aplikasi sélulér dina 10 taun ka pengker. Pikeun industri iklan, panyabutan IDFA bakal ngiringan sareng berpotensi nutup perusahaan, bari nyiptakeun kasempetan anu luar biasa pikeun anu sanés. Dibikeun gedena parobihan ieu, panginten bakal langkung saé upami ngadamel

Papanggih 3 Supir Kinerja Kampanye akuisisi Pamaké

Aya puluhan cara pikeun ningkatkeun performa kampanye. Sadayana tina warna dina tombol panggero pikeun aksi pikeun nguji platform anu anyar tiasa masihan anjeun hasil anu langkung saé. Tapi éta henteu hartosna unggal taktik optimasi UA (Akuisisi Pengguna) anu anjeun lakukeun tiasa dilakukeun. Ieu leres leres upami anjeun ngagaduhan sumber anu terbatas. Upami anjeun dina tim alit, atanapi anjeun ngagaduhan kendat anggaran atanapi waktos kendat, watesan éta bakal ngahambat anjeun nyobian

Playbook Iklan Facebook Jumaah Hideung & Q2019 4: Kumaha Tetep Cekap Nalika Naék

Usum balanja liburan atos caket. Pikeun pangiklan, Q4 sareng khususna minggu sakitar Hideung Jumaah henteu sapertos waktos sanés taun. Waragad iklan biasana naék 25% atanapi langkung. Persaingan pikeun inventarisasi kualitas sengit. Pangiklan ecommerce ngatur waktos ledakanana, sedengkeun pangiklan anu sanésna - sapertos gim sélulér sareng aplikasi - ngarepkeun mung nutup taun anu kuat. Telat Q4 mangrupikeun waktos pangsibukna dina sataun pikeun

Wawasan: Iklan Kreatif anu Nyetir ROI dina Facebook sareng Instagram

Ngajalankeun kampanye iklan Facebook sareng Instagram anu épéktip peryogi pilihan pamasaran anu hadé sareng kreatif iklan. Milih visual anu leres, salinan iklan, sareng seruan-to-action bakal nawiskeun anjeun pangsaéna pikeun ngahontal tujuan kinerja kampanye. Di pasar, aya seueur hype di ditu ngeunaan kasuksésan gancang, gampang dina Facebook - mimiti, tong mésér. Pamasaran Facebook tiasa dianggo saé pisan, tapi meryogikeun pendekatan ilmiah pikeun ngatur sareng ngaoptimalkeun kampanye sadidinten, unggal dinten.