Transformasi Digital: Nalika CMO sareng CIOs Gabung, Sadayana Tiasa

Transformasi digital gancangan di 2020 sabab éta kedah. Pandemi éta ngajantenkeun protokol jarak jauh sosial perlu sareng ngamajukeun panilitian produk online sareng mésér pikeun bisnis sareng konsumén. Perusahaan anu henteu ngagaduhan ayana digital anu kuat dipaksa ngembangkeun gancang, sareng para pamimpin bisnis ngalih nganggo modal dina aliran data interaksi digital anu didamel. Ieu leres dina rohangan B2B sareng B2C: Pandemi mungkin gaduh peta jalan transformasi digital anu maju gancang

Pikirkeun deui Jangkauan Pemasaran B2B? Kieu Kumaha Pilih Kampanye Unggul

Nalika para pemasar ngaluyukeun kampanye pikeun ngaréspon parobahan ékonomi tina COVID-19, éta langkung penting tibatan kantos terang kumaha milih pamenang. Méter museurkeun pendapatan ngamungkinkeun ngantepkeun méakkeun épéktip.

Dina 2018, Data Bakal Suluh Ékonomi Wawasan Anu Muncul

Prospék kecerdasan jieunan (AI) ngarobih sadayana ngahasilkeun buzz lumayan dina bunderan pamasaran di 2017, sareng éta bakal neraskeun di 2018 sareng taun payun. Inovasi sapertos Salesforce Einstein, AI munggaran anu komprehensif pikeun CRM, bakal masihan para ahli penjualan wawasan anu teu pernah aya dina kabutuh pelanggan, ngabantosan agén pangrojong méréskeun masalah sateuacan palanggan bahkan nganggap aranjeunna sareng ngantep pamasaran ngadamel pangalaman kana gelar anu teu dimungkinkeun sateuacanna. Perkembangan ieu mangrupikeun ujung anu unggul dina a

4 Wahyu Anjeun Tiasa Ngungkulan Data Salesforce

Aranjeunna nyarios CRM ngan ukur gunana salaku data di jerona. Jutaan pemasar nganggo Salesforce, tapi sababaraha gaduh pamahaman anu padet kana data anu aranjeunna tarik, naon métrik pikeun ngukur, timana asalna, sareng sabaraha aranjeunna tiasa percanten. Nalika pamasaran teras janten langkung seueur data-driven, ieu ngagedékeun kedah ngartos naon anu kajantenan di balik layar sareng Salesforce, ogé alat-alat sanés. Ieu opat alesan kunaon