Infographic: Pitunjuk pikeun Ngungkulan Masalah Pangiriman Email

Nalika email mumbul éta tiasa nyababkeun seueur gangguan. Penting pikeun nepi ka handapeun na - gancang! Hal anu pangpayunna urang kedah mimitian nyaéta kéngingkeun pamahaman sadaya unsur anu ngagaduhan email anjeun ka koropak ... ieu kalebet kabersihan data anjeun, reputasi IP anjeun, konfigurasi DNS anjeun (SPF sareng DKIM), eusi anjeun, sareng naon waé ngalaporkeun dina email anjeun salaku spam. Ieu mangrupikeun infographic anu nyayogikeun a

Naon Éta Reputasi Alamat IP Sareng Kumaha Skor IP Anjeun mangaruhan Deliverability Email Anjeun?

Nalika ngeunaan ngirim email sareng ngaluncurkeun kampanye pamasaran email, skor IP organisasi anjeun, atanapi reputasi IP, penting pisan. Ogé kawanoh salaku skor pangirim, reputasi IP mangaruhan kana kahébanan email, sareng ieu penting pikeun kampanye email anu suksés, ogé pikeun komunikasi langkung lega. Dina tulisan ieu, urang nalungtik skor IP ku langkung rinci sareng ningali kumaha anjeun tiasa ngajaga reputasi IP anu kuat. Naon Éta Angka IP

Kasalahan Usaha Biasa Ngalakukeun Nalika Milih Platform Automasi Marketing

Platform otomasi pamasaran (MAP) nyaéta naon waé parangkat lunak anu ngajadikeun otomatis kagiatan pamasaran. Platform biasana nyayogikeun fitur otomatis ngalangkungan email, média sosial, gen lead, mail langsung, saluran iklan digital sareng medium na. Alat-alatna nyayogikeun basis data pamasaran pusat pikeun inpormasi pamasaran sahingga komunikasi tiasa sasaran nganggo segmentasi sareng personalisasi. Aya mulang anu hébat dina investasi nalika platform automation pamasaran dilaksanakeun leres tur pinuh ngamanpaatkeun; kumaha oge, seueur usaha ngadamel sababaraha kasalahan mendasar