Tren Unggal Pamekar Aplikasi Seluler Kedah Terang kanggo 2020

Dimana waé anjeun ningali, jelas yén téknologi mobile parantos diintegrasikeun kana masarakat. Numutkeun ka Allied Market Research, ukuran pasar aplikasi global ngahontal $ 106.27 milyar dina 2018 sareng diproyeksikeun ngahontal $ 407.31 milyar dugi ka taun 2026. Nilai anu dibawa ku aplikasi pikeun usaha teu tiasa diémutan. Nalika pasar sélulér terus berkembang, pentingna perusahaan ngalaksanakeun palangganna sareng aplikasi sélulér bakal janten éksponénsial langkung luhur. Kusabab transisi tina