Opat Pitunjuk Pikeun Eusi Wéb Anu Dibaca

Maca nyaéta kapasitas pikeun jalma anu tiasa maca petikan téks sareng ngartos sareng nginget-nginget naon anu nembé dibaca. Ieu sababaraha tips pikeun ningkatkeun kabaca, presentasi, sareng éksprésipis tulisan anjeun dina wéb. 1. Tulis Pikeun Wéb Maca dina wéb henteu gampang. Monitor komputer gaduh résolusi layar anu handap, sareng lampu anu diproyeksikeun na gancang-gancang ngajadikeun panon urang capé. Tambih Deui, seueur halaman wéb sareng aplikasi anu diwangun ku jalma

Nyiapkeun Poto Anjeun Pikeun Wéb: Tips sareng Téhnik

Upami anjeun nyerat kanggo blog, ngatur halaman wéb, atanapi ngirim ka aplikasi jejaring sosial sapertos Facebook atanapi Twitter, fotografi panginten ngagaduhan bagian anu teu kapisah tina aliran kontén anjeun. Anu anjeun panginten henteu terang nyaéta henteu aya tipografi stellar atanapi desain visual anu tiasa ngawangun fotografi haneut. Di sisi anu sanésna, fotografi anu seukeut sareng jelas bakal ningkatkeun pangguna? persépsi ngeunaan kontén anjeun sareng ningkatkeun tampilan sareng perasaan anjeun sacara umum