Pangaruh Mikro-Momen dina Perjalanan Konsumén

Tren pamasaran panas anu urang parantos ngamimitian ngadangu langkung seueur ngeunaan mikro-moment. Momen-momen ayeuna mangaruhan paripolah sareng ekspektasi pembeli, sareng aranjeunna ngarobah cara konsumén balanja di industri. Tapi naon ari mikro-moment éta? Ku naon cara aranjeunna ngawangun perjalanan konsumen? Penting pikeun ngarti kumaha anyar pisan ideu mikro-moment dina dunya pamasaran digital. Pikirkeun ku Google ngakibatkeun muatan dina nalungtik cara téknologi smartphone merepolisi