Ambisi: Gamifikasi Pikeun Ngatur, Motivasi, sareng Maksimalkeun Peunteun Tim Penjualan anjeun

Kinerja penjualan penting pisan pikeun bisnis anu ngembang. Kalayan tim penjualan anu aktipitas, aranjeunna ngaraos langkung motivasi sareng nyambung kana tujuan sareng tujuan organisasi. Pangaruh négatip para karyawan anu teu kaanggurkeun kana hiji organisasi tiasa penting - sapertos produktivitas anu kirang, sareng bakat sareng sumber daya anu boros. Nalika ngeunaan tim penjualan khusus, kurangna Dursasana tiasa ngarugikeun usaha bagi pendapatan langsung. Usaha kedah milarian cara pikeun aktip ngalaksanakeun tim penjualan, atanapi résiko