Influencer Marketing: Sejarah, Évolusi, sareng Masa Depan

Pangaruh média sosial: éta hal anu nyata? Kusabab média sosial janten metode anu pikaresep pikeun komunikasi pikeun seueur jalma dina taun 2004, seueur urang henteu tiasa ngabayangkeun kahirupan urang tanpa éta. Hiji hal anu média sosial pasti robih janten langkung saé nyaéta parantos mendemokratisasi saha anu bakal kasohor, atanapi sahenteuna dikenal. Dugi ka ayeuna, urang kedah ngandelkeun pilem, majalah, sareng acara televisi pikeun nyaritakeun saha anu kasohor.