Naha Urang Masih Kedah Merek?

Konsumén ngahalangan iklan, nilai mérek ragrag, sareng kaseueuran jalma moal paduli upami 74% merek ngaleungit lengkep. Bukti nunjukkeun jalma-jalma parantos murag asih ka mérek. Janten naha ieu masalahna sareng hartosna merek kedah lirén prioritas gambarna? Konsumer Daya Saé Alesan saderhana naha mérek nuju teu dijantenkeun tina kakuatanana kusabab konsumenna henteu kantos langkung kuat tibatan ayeuna. Vying