3 Pelajaran ti Perusahaan Perusahaan-Pusat anu leres-leres

Ngumpulkeun tanggapan pelanggan mangrupikeun léngkah munggaran anu jelas dina nyayogikeun pangalaman palanggan anu optimal. Tapi éta ngan ukur léngkah munggaran. Henteu aya anu kajantenan kecuali upami eupan balik éta ngajalankeun sababaraha jinis tindakan. Sering teuing umpan balik dikumpulkeun, dihijikeun kana basis data réspon, dianalisis dumasar kana waktos, laporan dihasilkeun, sareng pamustunganana presentasi dilakukeun nyarankeun saran. Ku harita palanggan anu nyayogikeun tanggapan parantos nangtoskeun yén henteu aya anu dilakukeun ku inputna sareng aranjeunna parantos