Ngurangan Gorobag Anu Ditinggalkeun Musim Liburan Ieu: 8 Tip Pikeun Pangaruh Penjualan

Kuring nembé ningali pidéo hiji manajer Target anu nangtung di luhur pamariksaan na, ngantunkeun pidato anu ngagugahkeun ka para pagawé na sateuacan muka panto para pembeli Hideung Jumaah, ngempelkeun pasukanana saolah-olah anjeunna nuju nyiapkeun perang. Dina 2016, kakawasaan anu Hideung Jumaah langkung ageung ti kantos. Sanaos pembeli ngagaleuh rata-rata $ 10 langkung alit tibatan taun kamari, aya tilu juta langkung pembeli Hideung Jumaah di 2016 tibatan di