Hasil Survei: Kumaha Pamasar Ngabales Pandemi sareng Lockdown?

Nalika lockdown ngagaleuh sareng seueur padamelan balik deui ka kantor, kami resep nalungtik tantangan-tantangan anu disanghareupan usaha alit kusabab pandemi Covid-19, naon anu aranjeunna laksanakeun ngalangkungan lockdown pikeun ngembangkeun bisnisna, naon waé anu dilakukeun ku aranjeunna. , téknologi anu aranjeunna anggo dina waktos ieu, sareng naon rencana sareng pandanganana pikeun kapayunna. Tim di Tech.co surveyed 100 usaha alit ngeunaan kumaha aranjeunna parantos ngatur nalika dikonci. 80% tina