Naon Hartosna Iklan Puteran Anyar Google Maksudna pikeun Kampanye AdWords?  

Google sinonim sareng parobihan. Janten panginten teu heran yén dina kaping 29 Agustus, perusahaan ngagulung parobihan anu sanésna kana setélan iklan online na, khususna sareng rotasi iklan. Patarosan anu leres nyaéta - naon hartosna parobihan anyar ieu pikeun anjeun, anggaran iklan anjeun sareng kinerja iklan anjeun? Google sanés masihan seueur rinci nalika aranjeunna ngadamel parobihan sapertos kitu, sahingga seueur perusahaan karaos peteng siga kumaha