Kumaha Cara Henteu Gagal di Snapchat

Dunya pamasaran ngagumun ngeunaan filing Snapchat pikeun IPO sareng peluncuran Spectacles (dasarna sadayana Google Glass henteu). Acan pisan nyebut Snapchat masih gaduh seueur pemasar anu ngagaruk. Samentawis éta, tweens, nonoman sareng, anjeun katebak éta, milénium némbalan haté leutik aranjeunna. Sigana lamun ngan nalika mérek meunang ngagantungkeun platform digital anyar, aranjeunna dikenalkeun sareng anu sanés - atanapi sahenteuna fungsi anyar