Bentang Téknologi Periklanan Asli 2018 Ngajantenkeun Langkung Langkung ageung sareng ageung

Sakumaha didadarkeun di sebelumnya dina Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Kecerdasan Ponggawa sareng Pangaruh na kana PPC, Asalna, sareng Iklan Témbong, ieu mangrupikeun dua bagian tina tulisan anu museurkeun kana média anu dibayar, intél jieunan sareng iklan asli. Kuring nyéépkeun sababaraha bulan ka tukang ngalaksanakeun seueur panilitian dina daérah khusus ieu anu nyababkeun terbitna dua ebook gratis. Anu kahiji, Sadayana Anu Anjeun Kedah Apal Ngeunaan Marketing Analytics sareng Kecerdasan Jieunan,

Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Kecerdasan Jieunan sareng Pangaruhna Pikeun PPC, Asli, sareng Iklan Témbong

Taun ayeuna kuring nyandak sababaraha padamelan ambisius. Hiji mangrupikeun bagian tina kamekaran propésional kuring, pikeun diajar sagala anu kuring tiasa ngeunaan kecerdasan buatan (AI) sareng pamasaran, sareng anu sanésna museur kana panilitian tech ad taunan pituin, sami sareng anu dipidangkeun di dieu taun ka tukang - 2017 Native Advertising Technology Landscape. Saeutik henteu kuring terang dina waktos éta, tapi hiji ebook parantos kaluar tina panilitian AI anu salajengna, "Sadayana Anu Anjeun Peryogikeun

Naon Réréncangan Facebook anu Saleresna Pantes?

IPO Facebook parantos sumping sareng teu aya sareng teu kakirangan opini kumalayang di sakuriling blogos naha éta suksés atanapi henteu sareng naon anu bakal kahareup pikeun pangguna Facebook. Henteu janten masalah pikiran anjeun kanyataanna tetep Facebook ngangkat $ 16 milyar dina soré saatos naékkeun harga udagan na dua kali sareng ngagaduhan IPO panggedéna ka-3. Kuno Creative nembé nyandak nomer IPO Facebook sareng ngempelkeun nomer anu énggal

Disambungkeun via Mobile - Skenario Kahirupan "Just-In-Time"

Kuno Creative parantos ngaluarkeun infographic anu diciptakeun tina panilitian seluler Pew Internet pang anyarna. Budaya anyar inpormasi saharita ngalangkungan média sosial, aplikasi sareng telepon browsing wéb ngamungkinkeun jalma pikeun kéngingkeun inpormasi langkung gancang tibatan anu sateuacanna, sareng Panilitian Pew pang anyarna masihan terang langsung dina éta. Éta ogé ngagambarkeun kasempetan ageung pikeun pemasar anu asup. Infographic nyorot pergeseran budaya sareng téknologi ayeuna kana konektipitas konstan sareng

Situs Mobile, Aplikasi, SMS & Kodeu QR - Méwah atanapi Diperyogikeun?

Dina 2015, Internét mobile bakal nyusul panggunaan desktop sareng dina taun ka tukang panggunaanna dua kali. Langkung seueur anu nyandak kaputusan anu nganggo wéb mobile pikeun aksés inpormasi anu diperyogikeun pikeun nyandak pilihan. Dugi ka 50% kasempetan online tiasa lasut ku teu gaduh sareng nyebarkeun strategi mobile pikeun perusahaan atanapi merek. Salami sababaraha taun ka hareup perséntase ieu bakal terus naek. Patarosanna