Transformasi Digital sareng Pentingna Ngahijikeun Visi Strategis

Salah sahiji tina sababaraha lapisan pérak tina krisis COVID-19 pikeun perusahaan mangrupikeun akselerasi transformasi digital anu diperyogikeun, dialaman di 2020 ku 65% perusahaan numutkeun Gartner. Éta parantos maju-gancang saprak usaha di sakumna dunya parantos ngiringan pendekatanna. Kusabab pandemi parantos ngajantenkeun seueur jalmi ngahindarkeun interaksi tatap muka di toko sareng kantor, organisasi sadaya jinis parantos ngaréspon palanggan kalayan jasa digital anu langkung merenah. Salaku conto, grosir sareng perusahaan B2B