3 Hal Run-DMC Diajar Kuring Ngeunaan Média Sosial

Sebut kuring produk pendidikan seni liberal, tapi kuring yakin yén pandangan dunya salah kedah diinformasikeun ku seueur sumber sareng pangalaman anu mungkin. Maca buku pangénggalna ku ahli dina bidang anjeun hébat. Mésér saloba tulisan blog sareng artikel berita anu anjeun tiasa ngeunaan industri anjeun mangpaat. Hadiran konperénsi sareng lungguh dina presentasi pikeun mayunan karir anjeun disarankeun. Tapi éta ogé penting pikeun ningali diluar orbit biasa

Éta Zeitgeist Anu Paling Éndah taun ieu

Éta kalayan antisipasi anu hébat anu kuring ngantosan kadatangan taunan Google Zeitgeist. Henteu ngan kusabab kuring sering nyarioskeunana, tapi ogé kusabab éta perayaan taunan anu hebat pikeun ningali kana kaayaan milarian ti sataun katukang.

Barudak Henteu Ngiringan

Sakitar dua per tilu kelas kuring henteu kantos nganggo atanapi bahkan melong Twitter. Seueur jalma henteu terang naon éta atanapi naon éta.

Surga Ku Dasbor: Eusi sareng Pusat Kontrol Iklan

Kalayan seueur jasa anu ngusahakeun perhatian urang, sareng seueur pisan toko online pikeun dikontrol, yuswa nganggo salah sahiji perangkat lunak pikeun ngahontal hiji tujuan khusus nyaéta maot sapertos Dillinger. Salaku pemirsa kami diharepkeun mingpin iklan Facebook, milarian mayar, SEO, Twitter, blog, koméntar, paguneman… daftarna teras-terasan.

Perhatosan Eusi pikeun Ngawangun Amanah

Kandungan kurasi nyetél lapisan éditorial dina pangiriman berita sareng inpormasi sanés. Éditor manusa milih carita anu pangguna "peryogi" terang, salaku alternatip pikeun ngabanjiran aranjeunna ku kontén anu dipilih ku algorithmic anu pangguna panginten "hoyong" terang.