5 Cara Sistem Manajemén Pesenan Berbasis Awan Ngabantosan Anjeun Caket Deukeut sareng Palanggan Anjeun

2016 bakal janten taun Palanggan B2B. Perusahaan sadaya industri mimiti sadar pentingna ngirimkeun eusi anu dipersonalisasi ku customer sareng ngaréspon kabutuhan pembeli pikeun tetep aya hubunganana. Perusahaan B2B mendakan kabutuhan pikeun nyaluyukeun strategi pemasaran produkna pikeun meredih paripolah balanja sapertos B2C pembeli generasi ngora. Fax, katalog, sareng pusat telepon ngaleungit dina dunya B2B nalika eCommerce mekar pikeun langkung saé ngabahas kabutuhan anu ngaganti pembeli.