Kumaha Pelaksana Pikeun Ngungkit Data Analytics pikeun Ningkatkeun Kinerja

Biaya ragrag sareng tingkat kecanggihan metodeu analisis data parantos ngamungkinkeun para startup énggal sareng usaha alit pikeun menikmati manpaat wawasan anu luhung sareng pamahaman anu ditingkatkeun. Analisis data mangrupikeun alat anu kuat anu berpotensi ningkatkeun efisiensi, ningkatkeun hubungan palanggan sareng mastikeun yén usaha tiasa ngaidentipikasi sareng ngabéréskeun masalah poténsial kalayan langkung gampang. Diajar sakedik langkung seueur ngeunaan alat pang anyarna sareng metode analisis mastikeun yén sumber daya sareng solusi pang anyarna