Pamasaran Kaulinan Mobile dina Sekilas, Anu Diajar Pangsaéna ti Operator

Dasawarsa sareng telepon pinter parantos leres-leres dikuasai. Data nunjukkeun yén dugi ka taun 2018, bakal aya 2.53 milyar pangguna telepon pinter di panjuru dunya. Rata-rata pangguna gaduh 27 aplikasi dina alatna. Kumaha carana bisnis ngalieurkeun noise nalika seueur persaingan? Jawaban na perenahna dina pendekatan data-dipingpin pikeun pamasaran aplikasi tur ngartos diajar ti marketer mobile anu maéhan éta dina widangna. Sektor kaulinan,