15 Tip Pamasaran Mobile pikeun Ngajalankeun Langkung Jualan

Di pasar anu kalapa kalapa pisan ayeuna, hiji hal anu pasti: usaha pamasaran online anjeun kedah kalebet strategi pemasaran sélulér, atanapi upami anjeun bakal kaleungitan seueur aksi! Seueur jalma ayeuna kecanduan teleponna, kalolobaanana kusabab aranjeunna biasa kana saluran média sosialna, kana kamampuan langsung komunikasi sareng anu sanésna, sareng ogé kabutuhan "tetep nepi ka ngagancangkeun" ku hal anu penting atanapi anu kirang penting. . Salaku Milly Marks, ahli di