Data Sampurna Mustahil

Pamasaran di jaman modéren mangrupikeun hal anu lucu; sedengkeun kampanye pamasaran dumasar wéb langkung gampang dilacak tibatan kampanye tradisional, aya seueur inpormasi anu disayogikeun ku jalma-jalma tiasa lumpuh dina milarian langkung seueur data sareng inpormasi akurat 100%. Kanggo sababaraha, jumlah waktos anu dihémat ku tiasa gancang mendakan jumlah jalma anu ningali iklan online na salami sasih anu ditangtukeun ku waktos