Naon Strategi Top pikeun SaaS Platform pikeun Tumuh

Naon fokus nomer hiji anjeun salaku perusahaan SaaS? Tumuwuh, tangtosna. Kasuksésan Skyrocketing diarepkeun ti anjeun. Éta penting pisan pikeun salamet jangka panjang anjeun: Sanaos perusahaan parangkat lunak naék dina 60% unggal taun, kamungkinan janten raksasa jutaan dolar henteu langkung saé tibatan 50/50. McKinsey & Company, Grow Fast or Die Slow Month over month kamekaran penting pisan pikeun nutupan karugian tina perusahaan SaaS churn anu umumna kaalaman. Pikeun ngéléhkeun ekspektasi sareng

6 Cara anu Sinyal Sosial Ningkatkeun Paringkat

Sinyal sosial ngagambarkeun interaksi, sapertos retweet, likes, sareng votes, pangguna média sosial kalayan mérek anjeun, anu nunjukkeun popularitas sareng kualitas na pikeun mesin pencari. Google, Bing, Yahoo, sareng mesin pencari sanésna nganggo algoritma anu tangtu pikeun tangtoskeun peringkat hasil pamilarian. Pangaruh aktual sinyal sosial kana hasil tina algoritma nyaéta tebakan saha waé, sabab algoritma mesin pencari dijagaan ngalangkungan perjanjian anu teu dibéjakeun. Nanging, média sosial henteu diragukeun nyaéta