Naon Anu Kami Diajar Ngeunaan Akuisisi Palanggan ku Ayun pikeun Pager

Bawa kami kaluar ka ballgame? Leres! 3DplusMe, perusahaan anu diala ku WhiteClouds, parantos ngagaduhan lisénsi MLB salami dua taun ka pengker, nyiptakeun pangalaman 3D interaktif sareng produk 3D warna-warni anu dipersonalisasi pikeun tukang balut. Kami ngawangun sareng nyayogikeun téknologi anu ngamungkinkeun para hadirin MLB tiasa didaptarkeun ka tim favoritna sareng "janten" pamuter ngalangkungan tangkepan kami pikeun nyetak platform. Fans milih timna, baju seragam, nami kaos, nomer sareng pose na dina sababaraha detik