Naon Hartosna "Marketing Kontéks"?

Salaku jalma anu parantos ngajantenkeun karir tina eusi, komunikasi, sareng cariosan, kuring ngagaduhan tempat anu khusus dina haté pikeun peran "kontéks." Naon anu urang komunikasi-naha dina bisnis atanapi dina kahirupan pribadi urang - janten relevan pikeun pemirsa waé nalika aranjeunna ngartos kontéks pesen. Tanpa kontéks, hartosna leungit. Tanpa kontéks, panonton bingung ngeunaan kunaon anjeun komunikasi sareng aranjeunna, naon anu aranjeunna kedah candak, sareng, pamustunganana, naha pesen anjeun