Kumaha Milih Saluran Pangsaéna pikeun Stratégi Dukungan Palanggan Anjeun

Kalayan munculna rating bisnis, ulasan online, sareng média sosial, usaha pangrojong pelanggan perusahaan anjeun ayeuna integral tina reputasi brand anjeun sareng pangalaman pelanggan anjeun online. Lumayan, henteu masalah sakumaha hébat usaha pamasaran anjeun upami pangrojong sareng pangalaman anjeun kirang. Merek pikeun perusahaan sapertos reputasi pikeun jalma. Anjeun ngagaduhan reputasi ku nyobian ngalaksanakeun hal-hal anu sesah ogé. Jeff Bezos Dupi palanggan anjeun sareng anjeun