Ngabagi Palanggan mangrupikeun Konci Anjeun Pikeun Tumuwuh Bisnis Dina 2016

Dina 2016, ségméntasi anu cerdas bakal ngagaduhan peran penting dina rencana pemasar. Aranjeunna kedah terang di antara pemirsa konsumén sareng prospek anu paling aktipitas sareng pangaruh. Angkatan sareng inpormasi ieu, aranjeunna tiasa ngiringan pesen anu dituju sareng relevan pikeun grup ieu anu bakal ningkatkeun penjualan, ingetan, sareng kasatiaan sacara umum. Salah sahiji alat téknologi anu ayeuna sayogi pikeun segmentasi anu wawasan nyaéta fitur Segmen Audién ti SumAll, panyadia analisis data anu nyambung.