Rising pasang VR dina Penerbitan sareng Pemasaran

Ti saprak mimiti pamasaran modéren, mérek parantos ngartos yén ngabentuk hubungan sareng pangguna akhir mangrupikeun inti tina strategi pamasaran anu suksés - nyiptakeun hal anu ngagedurkeun émosina atanapi nyayogikeun pangalaman anu sering ngagaduhan kesan anu paling awét. Kalayan pemasar beuki ngarobah kana taktik digital sareng mobile, kamampuan pikeun ngahubung sareng pangguna akhir dina cara anu jero parantos ngaleutikan. Nanging, janji kanyataan virtual (VR) salaku pangalaman anu jero bakal dihasilkeun