Lima Cara Pausahaan Martech Maénkeun Game Panjang Dibikeun Turunna 28% dina Méakkeun Marketing

Pandemi Coronavirus parantos sumping sareng sababaraha tantangan sareng diajar ti sudut pandang masarakat, pribadi, sareng bisnis. Éta nangtang pikeun ngajaga pertumbuhan bisnis anyar kusabab kateupastian ékonomi sareng kasempetan penjualan beku. Sareng ayeuna yén Forrester ngarepkeun kamungkinan turunna 28% dina méakkeun pamasaran salami dua taun ka payun, sababaraha 8,000+ perusahaan martech tiasa (henteu épisién) ngorondang teuing ngerjakeun diri dina persiapan. Nanging, naon anu kuring percanten bakal ngajantenkeun usaha martech berkembang