Naon Desain Neuro?

Neuro Design mangrupikeun bidang anu énggal sareng ngembang anu nerapkeun wawasan tina élmu pikiran pikeun ngabantosan desain anu langkung épéktip. Sawangan ieu tiasa sumping tina dua sumber utama: Prinsip umum Neuro Design prakték pangsaéna anu diturunkeun tina panilitian akademik ngeunaan sistem visual manusa sareng psikologi visi. Ieu kalebet hal-hal sapertos bidang naon dina bidang visual urang anu langkung peka kana perhatosan unsur-unsur visual, sahingga ngabantosan désainer nyusun