7 Cara pikeun Ngajamin Website Centric Palanggan

Kuring nembé marios sababaraha halaman wéb perusahaan CPG / FMCG sareng naon anu kuring pikasediheun! Ieu mangrupikeun organisasi sareng konsumén dina nami aslina janten aranjeunna kedah paling centric-konsumen, leres? Nya enya tangtosna! Sareng sakedik diantarana nembongan nyandak sudut pandang konsumen nalika nyiptakeun halaman wébna. Malah sakedik anu cekap gumbira ngajantenkeun kuring hoyong uih deui kana halaman wéb na, sahenteuna iraha waé ogé! Tina ulasan kuring ngeunaan