SkAdNetwork? Kotak Privasi Sandbox? Kuring nangtung sareng MD5s

Pengumuman Apple 2020 Juni yén IDFA bakal janten fitur pamilih pikeun palanggan ku sékrési iOS 14 Séptémber karaos sapertos karpét ditarik tina handapeun 80 milyar industri iklan, ngirimkeun para pemasar kana kaayaan panasaran pikeun mendakan hal anu pangsaéna salajengna. Ayeuna parantos langkung ti dua bulan, sareng kami masih ngorehan. Kalayan penundaan anu paling diperyogikeun dugi ka 2021, urang salaku industri kedah ngagunakeun waktos ieu sacara épéktip pikeun milari standar emas anu énggal