Naha Organisasi Anjeun Siap Ngamangpaatkeun Data Ageung?

Big Data langkung seueur aspirasi tibatan kanyataan pikeun kaseueuran organisasi pamasaran. Konsensus anu lega ngeunaan nilai stratégi Big Data masihan jalan pikeun sajumlah-jinis masalah téknis anu perlu pikeun nyusun ékosistem data sareng nyayogikeun wawasan anu didorong data pikeun hirup dina komunikasi anu dipersonalisasi. Anjeun tiasa nganilai kesiapan hiji organisasi pikeun ngungkit Data Big ku nganalisis kamampuan organisasi di tujuh daérah konci: Visi Strategis nyaéta panarimaan Big Data salaku kritis